Over SOODY

Doe je met ons mee? We moeten elkaar wel eerst leren kennen. Wie zijn wij? Waarom SOODY en hoe dan?! Ga mee met ons op ontdekkingsreis en kom meer over ons te weten. Sonny en Dylan uit Married at First Sight geven je een extra kijkje in hun leven.

Wie zijn wij?

Dankzij het programma Married at First Sight zijn Sonny & Dylan aan elkaar gekoppeld. Dit bleek een groot succes! Zij trouwden en vonden de ware liefde in elkaar. Inmiddels woont het koppel samen in Dordrecht

SOODY en jij

SOODY staat voor professioneel, passie, creativiteit en bovenal liefde! Dat willen we uitstralen met onze producten, ervaring en liefde. We willen er alles aan doen om jou de beste ervaring te bieden.

Waarom SOODY?

SOODY staat voor SOnny en DYlan. Waarom dan twee OO's en niet één? Omdat de twee OO's symbool staan voor de ringen die Sonny & Dylan bij elkaar omdeden tijdens het trouwen. Hiermee begon voor hun het grootste avontuur van hun leven.

Nog meer weten?

We zijn niet zo moeilijk, kijk gerust op onze instagram pagina of neem lekker contact met ons op via de contact pagina. We proberen jullie vragen zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Instagram
@soodyonline

Blijf op de hoogte